Skip to content

Het adres voor reclame in Heerhugowaard – Noord-Holland

Algemene voorwaarden

  • Al onze geleverde custom made kleding kan niet zonder overleg geruild of geretourneerd worden.
    De klant dient ten aller tijde de door ons verstrekte maten tabel te gebruiken en de maten op te nemen om vervolgens de juiste kleding maat te bestellen.
    PDB-Reclame is dan ook niet aansprakelijk als de maten tabel niet gehanteerd wordt met als gevolg dat de kleding niet past.
  • Als u stickers bij ons besteld en deze zelf wilt plakken dient u ten aller tijden de bij-geleverde handleiding zorgvuldig te lezen en na te leven.
    Als de stickers los laten wanneer u niet de handleiding heeft na geleefd kunnen wij geen garantie geven op het los laten van de sticker.
  • Bij een geschil omtrent de levering van de goederen dient u gewoon de factuur te voldoen deze zal na het erkennen van de klacht gecrediteerd of aangepast worden als er aangetoond kan worden dat u in uw recht staat en het een mankement aan onze zijde is.

Garantie

Op al onze kleding stukken geven wij 3 maanden garantie mits u de wasvoorschriften heeft gehanteerd.
Als blijkt dat u deze niet heeft nagestreefd dan vervalt het recht op garantie van de kleding.
De garantie gaat alleen op voor de opdruk van de kleding.

Op al onze stickers geven wij bij montage door ons 3 maanden garantie u dient dan ook in deze periode een eventueel mankement aan ons door te geven en ons de kans te geven dit te herstellen.
Als u door aantoonbare reden de sticker zelf op welke manier dan ook heeft beschadigd dan vervalt de garantie op de sticker.

Brengt u zelf de sticker aan dan kunnen wij alleen een garantie geven op de levering van de sticker aangezien er moeilijk aan getoond kan worden of u zich aan de voorschriften heeft gehouden.
Wij zullen altijd kijken wat de oorzaak is en een passende oplossing zoeken.

KVK-nummer: 71676589
BTW-nummer: NL001424980B11

× Hoe kan ik u helpen?